Totaal aantal pageviews

zondag 3 maart 2013

MAC Archie's GirlsBinnenkort komt er weer een nieuwe M.A.C collectie in Nederland uit, en ik ben daar natuurlijk meteen bij, als M.A.C fan!
In Amerika is hij al uit, de Archie's Girls collectie. De collectie is gebaseerd op een Amerikaans stripboek, Archie's Girls. Betty en Veronica zijn allebei dé vriendin van Archie. Durende het verhaal, zullen ze strijden om Archie. In Amerika is de M.A.C collectie al uit, dus kan je al spieken op de Amerikaanse site. Natuurlijk heb ik dat al gedaan. Er zijn 4 verschillende collecties. Archie's Girls, Archie's Girls Betty, Archie's Girls Veronica en Archie's Girls Exclusives. De collectie is heel uitgebreid. Nagellakjes, lipstick's, lipglass', oogschaduw palletjes, mascara, blush, face powder, oog potloden, pigment poeder en verschillende sets. Dat allemaal in verschillende vrolijke, kleurtjes. Je zal geen neutrale kleuren zien, de hele collectie bestaat uit felle, opvallende en gekke kleuren. Op de verpakking staat het hoofdje van een van de Archie's Girls en ook de verpakking ziet er vrolijk uit. Bekijk hier de collectie.

Zoals gewoonlijk, staan er op de site Collection Looks die je met de make-up van de collectie kunt maken. 
                     Betty                                    Betty Bright                            


               Stay Sweat                                 Veronica
            Mall Madness                       Boyfriend Stealer

M.A.C heeft op haar Youtube account een video geplaats, waarin het verhaal van het stripverhaal snel duidelijk wordt. Bekijk hem hier:Ik ben super benieuwd naar de collectie en ga er zeker wat van kopen!
En jullie, wat vinden jullie van de collectie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten