Totaal aantal pageviews

vrijdag 12 april 2013

Update: Give us some inspiration!


Tumblr_ml5la9o1is1qmk3n9o1_500_largeHey lezers! Deze post is even los van beauty, lifestyle of fashion. Vandaag even een update, gewoon, hoe gaat het met jullie, met ons, wat is er allemaal gebeurd de afgelopen weken en waarom doet onze blog zo raar!


Ja, laat ik maar beginnen bij het begin. Door de blogger app op mijn Iphone, plaatst 'ie automatisch posts op een dag dat ik dat helemaal niet wil. Soms komen oude posts ook ineens naar voren, heel vervelend. We gaan nu gewoon weer elke dag posten en ik ga de app niet meer gebruiken ;).

Maar, nog belangrijker, hoe gaat het met jullie? Hebben jullie nog tips, vragen, of willen jullie dat we een bepaald product reviewen? Vraag het maar gewoon, want we hebben hard nieuwe inspiratie nodig!

We hebben gelukkig ook een leuk dingetje. Deze week wordt het namelijk eindelijk lente! Yes, yes, yes! Laten we hopen dat het ├ęcht zo is en dat we binnenkort in korte broekjes rond kunnen lopen ;). En laten we de zomerse kleurtjes, smiles en verse posts niet vergeten! Fijn weekend x.
Tumblr_ml5p1fwppm1r9pgbho1_500_large


Hugs,
Isabel en Floortje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten