Totaal aantal pageviews

woensdag 15 mei 2013

OCC lip tars

Vloeibaar, mengbaar, veel gebruikt door visagisten en geeft super veel pigment af... Weten jullie al waar ik het over heb? De OCC lip tars natuurlijk! Een (paar) jaar geleden waren ze al populair, maar ik ben er wat laat achter gekomen. Toch wil ik het met jullie delen, voor de genen die ze nog niet kende (maar ook die dat wel deden!)Zoals ik al zei, zijn de lip tars heel goed mengbaar. Vaak
worden ze ook gemengd, omdat de meeste mensen de lip tars zo uit het tubetje niet heel draagbaar vinden. Ik snap dat wel, maar toch vind ik de originele kleuren ook super mooi.

 Je kan zo bijvoorbeeld een vel rood mengen met een witte lip tar, zodat je deze roze of minder rood maakt.
Zo kan je met 2 kleuren (namelijk rood en roze) super veer verschillende tinten maken (wat ook nog eens super goedkoop is). De tars kosten per stuk ongeveer 10 euro. Je zou eerst denken 'duur voor zo'n klein tubetje', maar de tars zijn super zuinig in gebruik, je kan de gloss/lipstick meerdere keren gebruiken met 1 druppeltje.

De verpakking en de manier waarop je het aan brengt, lijken dus op een lipgloss, maar als je 'm eenmaal aanbrengt, voelt en ziet ie eruit als een lipstick. Wel heb ik wat geklaag gehoord over het afgesneden tubetje, omdat je dan te veel gebruikt dan je nodig hebt. Deze hebben ze deze al vernieuwd naar een dun tubetje, wat veel handiger is omdat je de tars niet rechtstreeks uit het tubetje op je lippen smeert, maar op je hand, met een kwastje. Alleen is deze nog niet op de Nederlandse website te koop.

Op de foto, de eerste is de oudste verpakking, de 2e de nieuwere en de derde de nieuwste.
Over de kleuren hoef je je geen zorgen te maken. Of.. Eigenlijk wel. Er zijn namelijk súper veel kleuren, van wit tot vel blauw, en allemaal hebben ze hun eigen unieke naampje. Wil je voor een nude look gaan en kan je dé perfecte lipgloss/stick maar niet vinden? Dan zou een van de lip tars vast van pas komen, omdat je ze (zoals gezegd) kunt mengen naar je eigen kleur.

Dit zijn (lang) niet alle kleuren. 
Wel, is het wat moeilijker deze tars in Nederland te krijgen. Op de website http://promakeupstore.com/ uit Nederland, kan je wel bestellen, maar jammer genoeg zijn de meeste kleurtjes uitverkocht. Er zijn gelukkig nog wel kleurtjes, dus ik hoop dat er wat voor jou bij zit. Als dat niet het geval is, zijn ze altijd nog verkrijgbaar op Ebay of natuurlijk de originele website: http://www.occmakeup.com/. In Nederland worden de tars niét in de winkel verkocht.


Wat vind jij van de OCC lip tars? En, zouden jullie ook nog wat willen lezen over de OCC air brush foundations?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten