Totaal aantal pageviews

zaterdag 11 mei 2013

Fimo Staafjes

Misschien denk je bij de titel wel 'WAT ZIJN DAT' of denk je gelijk aan de schattige kleine staafjes die je in plakjes snijdt om vervolgens op je nagels te plakken. Fimo staafjes zijn dus -zoals gezegd- nagelversieringen.
 


Je hebt ze in héél veel kleurtjes en vormpjes, super schattig en
leuk. Al zeker een jaartje geleden had ik ze besteld op een website, maar stiekem ben ik ze vergeten. Toch ben ik ze weer tegen gekomen en ik vind ze weer hélemaal de bom. Ik ben ze dan ook gelijk gaan gebruiken. Daarom laat ik jullie zien wat ik heb gemaakt en welke staafjes ik heb :).

Binnen een half uurtje ben je klaar. Jammer dat ze niet heel lang op je nagels blijven zitten, bij mij houden ze het ongeveer 1 dag vol, dus als je naar een feestje gaat, of iets speciaals hebt, zijn de fimo staafjes wel een originele oplossing.

De staafjes zijn vrolijk, en als ik vrolijk zeg, denk ik aan de zomer. Vandaar dat mijn nagels gelijk een super zomerse look hebben, vooral met deze schattige watermeloentjes!

Wat vinden jullie van mij nagels/fimo staafjes?

2 opmerkingen:

  1. Ziet er heel leuk uit! Het lijkt me trouwens niet heel lekker zitten...

    Xx Alex

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaa! Hmm, voor een dagje is het wel oké, en je hoort ze ook wat dunner te snijden, maarja, daar ben ik niet zo goed in, haha.

    X Floor

    BeantwoordenVerwijderen